skip to Main Content

Assessorament esportiu

DEIXA’T ASSESSORAR SOBRE L’ACTIVITAT FÍSICA QUE MÉS S’AJUSTA A TU

Planificar l’activitat física abans de començar-la és essencial. Tant si vols introduir-te al món de l’esport com si fa temps que t’hi dediques i vols augmentar el teu rendiment, és important acudir a un professional de l’esport perquè t’orienti.

Avalada per una gran trajectòria esportiva, Laura Banyoles assessora qualsevol persona que vulgui fer esport d’una manera reflexionada, conscient i eficient. Per mitjà de sessions online, la Laura t’aconsellarà sobre com identificar la teva activitat física adequada (disciplina, ritme, periodicitat, nivell de força i resistència, etc.) i planificar un programa esportiu absolutament a mida.

Sente’t acompanyat a l’hora d’aconseguir els teus objectius!

ASSESSORAMENT ÚNIC
27 € / hora
 • Entrevista personal
 • Revisió dels hàbits alimentaris i esportius
 • Estratègia per assolir els teus objectius
ASSESSORAMENT MENSUAL
50 € / mes

PER QUÈ SOL·LICITAR UN ASSESSORAMENT?

 • Vull començar a practicar esport de manera eficient
 • Vull perdre o guanyar pes
 • Vull enfortir la musculatura
 • Vull preparar superar les meves marques
 • Vull preparar una fita esportiva determinada
 • Vull recuperar-me d’una lesió o reeducar-me posturalment
 • Vull reduir l’estrès o l’ansietat
 • Vull preparar-me per al part o recuperar-me’n

Molt més que un assessorament físic

Si bé l’esport t’ajuda a mantenir un estat físic saludable, també és important per cuidar l’aspecte o aconseguir un equilibri emocional. Els assessoraments esportius de la Laura Banyoles no només aborden temes esportius, sinó que tracten hàbits saludables, posturals i de motivació.

COM PUC SABER LA MEVA ACTIVITAT FÍSICA IDÒNIA?

Depenent dels teus objectius, la Laura Banyoles establirà la freqüència, intensitat i el tipus de treball que encaixa amb la teva condició física.

TESTIMONIALS

“Tot i pensar que mai no podria córrer més de 5 km, vaig voler sorprendre la meva parella fent amb ell la cursa Behobia de 20 km. Gràcies a l’assessorament de la Laura, vaig acabar la cursa entre llàgrimes d’emoció. Des de llavors, no he parat de córrer i ja compto amb 9 mitges maratons!”

Marta Gironès
45 anys, infermera, Sant Gregori

“Las sesiones que planifica Laura Banyoles se adaptan perfectamente a la evolución de mi estado de forma, conoce las sensaciones que hay que tener en cada ejercicio, lo que facilita mucho su correcta ejecución. Estoy muy motivado y tengo muchas ganas ¡de ir a más!”

Ignacio Quesada
45 anys, cap d'obra, Madrid

“Després de participar en tots els entrenaments de les GiRunneres, vaig demanar a la Laura Banyoles que em preparés per fer una cosa absolutament impensable per a mi: córrer una mitja marató. Gràcies a la seva dedicació i energia, no només vaig acabar-la dins el temps que volia, sinó que ara soc capaç de córrer 5 km en menys de 30 minuts! Només puc donar-te les gràcies, Laura: ho he aconseguit tot gràcies a tu!”

Mildred Bueno
42 anys, administrativa, Celrà

PORTAR A LA PRÀCTICA ELS ASSESSORAMENTS ÉS MOLT FÀCIL!

Laura Banyoles ofereix entrenaments online setmanals que pots realitzar des de casa. Si prefereixes practicar esport a l’aire lliure, no et perdis els entrenaments setmanals de running per a dones, She Runs, o les caminades saludables del programa Sènior Fit.

Atreveix-t’hi!

CONTACTA AMB MI!

  Back To Top
  Obrir Xat
  1
  Necessites ajuda?
  Gràcies per contactar amb mi i per animar-te a activar cos i ment. T'escriuré en breu.
  Fes clic i deixa'm un missatge :)