skip to Main Content

Training Online by Laura Banyoles

PROU EXCUSES! ENTRENA DES DE CASA AMB LAURA BANYOLES

Estiraments, tonificació, core, entrenaments de força i consciència corporal… Els entrenaments online amb la Laura Banyoles són l’oportunitat perfecta per introduir l’esport i l’activitat física dins de la rutina de les persones més ocupades: des de casa, amb flexibilitat horària i amb un equipament mínim. Descobreix una manera còmoda i divertida de fer esport sense haver de desplaçar-te!

Fes esport de manera divertida i social sense sortir de casa i eliminant els temps de desplaçament!

ENTRENAMENTS
EN GRUP ONLINE

Els entrenaments en grup de Laura Banyoles consisteixen en sessions d’activitat física online setmanals a les quals podràs connectar-te des de qualsevol lloc. Cada sessió té una durada de 50 minuts i tracta temes diferents: estiraments, tonificació, càrdio, consciència corporal, etc.

Les sessions d’entrenament tenen lloc durant dos matins i dues tardes. Els usuaris poden triar cada setmana a quins entrenaments connectar-se sense compromís. Per exemple, poden participar en els dos del matí, els de la tarda, combinar-los de forma alternada o assistir a tots els entrenaments. Els entrenaments en grup inclouen una entrevista inicial per conèixer la forma física de la persona i el punt de partida des del qual treballarà.

PROVA UNA CLASSE
INFORMACIÓ TEMPORADA 2022-2023
BIBLIOTECA ESPORTIVA ENTRENAMENTS EN GRUP ONLINE
ENTRENAMENTS ONLINE
29 € / mes
DILLUNS  I DIVENDRES MATÍ
7:00 h a 7:40 h
Stretching, core i consciència corporal

DIMARTS  I DIJOUS TARDA
19:00 h a 19:50 h
HIIT i treball de força

DILLUNS I DIJOUS
Dll d’11:00h a 13:00h i Dj de 17:00h a 19:00h
Assessorament esportiu (amb cita prèvia)

*Les classes són en directe, però quedaran gravades dins la biblioteca esportiva perquè puguis realitzar-les en funció de les teves necessitats.

ENTRENAMENT PERSONALITZAT
ONLINE

Els entrenaments personalitzats online de Laura Banyoles persegueixen l’objectiu que tu marquis i estan dissenyats especialment per a tu. Tenen una durada d’1 hora i la periodicitat que tu estableixis. La primera sessió inclourà una entrevista inicial per tal de marcar els objectius i iniciar l’entrenament personalitzat.

No perdis l’oportunitat de fer una hora d’activitat física personalitzada des de la comoditat de casa teva!

Tria el teu objectiu!

Iniciació al running o millora de marques de rendiment
Pèrdua de pes
Eliminació de dolors d’esquena
Gestió del part: Preparació per al part i recuperació postpart
Recuperació de lesions específiques
Millora general de la condició física

TESTIMONIALS

“La Laura Banyoles capta molt bé les teves necessitats. Amb els seus entrenaments individuals he pres consciència que l’esport s’ha de practicar amb seny i que t’has de deixar aconsellar adequadament per un bon professional com ella”

Anna Puig
50 anys, interventora municipal, Borredà

“Havia de presentar-me a les oposicions de policia i vaig triar la Laura perquè m’ajudés a planificar els entrenaments individuals: la motivació que em va donar encara la sento a dia d’avui”

Júlia C. A.
24 anys, policia, Girona

“Descobrir Laura Banyoles durant el confinament va ser una injecció psicològica molt potent. Els seus entrenaments diaris em van ajudar a superar el dia a dia de manera amena, intensa i motivadora. Poder gaudir en línia d’una una entrenadora tan enèrgica era motiu suficient per posar-se a suar!”

David Vila
34 anys, mestre, Banyoles

Completar els entrenaments és molt fàcil!

Laura Banyoles també ofereix assessoraments esportius online que t’ajudaran a posar-te en marxa. Demana consell sobre com identificar la teva activitat física adequada (disciplina, ritme, periodicitat, nivell de força i resistència, etc.) i deixa que la Laura et planifiqui un programa esportiu absolutament a mida!

A més, si prefereixes practicar esport de manera presencial, no et perdis els entrenaments setmanals de running per a dones, She Runs, o les caminades saludables del programa Sènior Fit.

CONTACTA AMB MI!

  Back To Top
  Obrir Xat
  1
  Necessites ajuda?
  Gràcies per contactar amb mi i per animar-te a activar cos i ment. T'escriuré en breu.
  Fes clic i deixa'm un missatge :)