skip to Main Content

Training Online by Laura Banyoles

PROU EXCUSES! ENTRENA DES DE CASA AMB LAURA BANYOLES

Estiraments, tonificació, core, entrenaments de força i consciència corporal… Els entrenaments online amb la Laura Banyoles són l’oportunitat perfecta per introduir l’esport i l’activitat física dins de la rutina de les persones més ocupades: des de casa, amb flexibilitat horària i amb un equipament mínim. Descobreix una manera còmoda i divertida de fer esport sense haver de desplaçar-te!

Fes esport de manera divertida i social sense sortir de casa i eliminant els temps de desplaçament!ENTRENAMENTS
EN GRUP ONLINE

Els entrenaments en grup de Laura Banyoles consisteixen en sessions d’activitat física online setmanals a les quals podràs connectar-te des de qualsevol lloc. Cada sessió té una durada de 50 minuts i tracta temes diferents: estiraments, tonificació, càrdio, consciència corporal, etc.

Les sessions d’entrenament tenen lloc durant dos matins i dues tardes. Els usuaris poden triar cada setmana a quins entrenaments connectar-se sense compromís. Per exemple, poden participar en els dos del matí, els de la tarda, combinar-los de forma alternada o assistir a tots els entrenaments. Els entrenaments en grup inclouen una entrevista inicial per conèixer la forma física de la persona i el punt de partida des del qual treballarà.

PROVA UNA CLASSE
INFORMACIÓ TEMPORADA 2022-2023
BIBLIOTECA ESPORTIVA ENTRENAMENTS EN GRUP ONLINE
ENTRENAMENTS ONLINE
29 € / mes
DILLUNS  I DIVENDRES MATÍ
7:00 h a 7:40 h
Stretching, core i consciència corporal

DIMARTS  I DIJOUS TARDA
19:00 h a 19:50 h
HIIT i treball de força

DILLUNS I DIJOUS
Dll d’11:00h a 13:00h i Dj de 17:00h a 19:00h
Assessorament esportiu (amb cita prèvia)

*Les classes són en directe, però quedaran gravades dins la biblioteca esportiva perquè puguis realitzar-les en funció de les teves necessitats.

Tria el teu objectiu!

Iniciació al running o millora de marques de rendiment
Pèrdua de pes
Eliminació de dolors d’esquena
Gestió del part: Preparació per al part i recuperació postpart
Recuperació de lesions específiques
Millora general de la condició física

TESTIMONIALS

“Vam descobrir la Laura durant el confinament quan començava a fer entrenaments des de casa per Instagram. I des de l’inici la seva manera de fer, de comunicar i d’implicar-nos em va convèncer per seguir entrenant amb ella i des de llavors no he parat! La Laura té un estil proper, directe i empàtic que t’ajuda perquè, malgrat la distància física, sentis que estàs entrenant amb ella al costat. I sempre està disponible per qualsevol consulta, dubte… A més, si no pots seguir les classes en directe, tens tota una biblioteca a la teva disposició perquè no deixis de fer activitat física. A la Laura li encanta la feina que fa i això es nota a les classes”

Anna Estañol

“La Laura Banyoles capta molt bé les teves necessitats. Amb els seus entrenaments individuals he pres consciència que l’esport s’ha de practicar amb seny i que t’has de deixar aconsellar adequadament per un bon professional com ella”

Anna Puig
50 anys, interventora municipal, Borredà

“Havia de presentar-me a les oposicions de policia i vaig triar la Laura perquè m’ajudés a planificar els entrenaments individuals: la motivació que em va donar encara la sento a dia d’avui”

Júlia C. A.
24 anys, policia, Girona

Completar els entrenaments és molt fàcil!

Laura Banyoles també ofereix assessoraments esportius online que t’ajudaran a posar-te en marxa. Demana consell sobre com identificar la teva activitat física adequada (disciplina, ritme, periodicitat, nivell de força i resistència, etc.) i deixa que la Laura et planifiqui un programa esportiu absolutament a mida!

A més, si prefereixes practicar esport de manera presencial, no et perdis els entrenaments setmanals de running per a dones, She Runs.

CONTACTA AMB MI!

  Back To Top
  Obrir Xat
  1
  Necessites ajuda?
  Gràcies per contactar amb mi i per animar-te a activar cos i ment. T'escriuré en breu.
  Fes clic i deixa'm un missatge :)