skip to Main Content

Laura Banyoles, un pas més!

ENTREVISTA A GIRONA FM!
Ja podeu escoltar l'entrevista que em van fer a GIRONA FM el 17/10/2022
ESCOLTAR

LAURA GARCIA I VILA

Nascuda a Banyoles, vaig descobrir la meva passió pels esports amb una disciplina d’aigua: el piragüisme. Amb aquest esport vaig guanyar diverses vegades el campionat de Catalunya i d’Espanya fins a fer-me amb el títol de subcampiona del món. A banda d’això, he estat finisher de la IRONMAN Barcelona, diversos triatlons, set maratons i onze mitges maratons.

Corroborades tant la vocació com l’aptitud, vaig decidir convertir l’esport també en la meva professió.

Així, vaig estudiar la llicenciatura en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a la Universitat de Barcelona i el Màster en Direcció i Gestió de l’Esport de la Universitat Pompeu Fabra. Paral·lelament, vaig exercir 10 anys de Tècnica d’Esports a l’Ajuntament de Girona dinamitzant l’activitat esportiva municipal i donant suport a les entitats de la ciutat i vaig treballar en diverses empreses privades organitzant esdeveniments esportius.

Entre els projectes personals que més m’he estimat al llarg d’aquesta trajectòria s’hi compten la Cursa de la Dona de Girona (l’esdeveniment més nombrós de Girona amb 7 500 participants) i les GiRunneres, dues iniciatives en què he pogut combinar les meves dots de gestió esportiva amb la meva gran energia i capacitat de motivació. A banda d’això, en el meu temps lliure m’he recorregut Espanya, Portugal, Itàlia, Hongria, Croàcia, Bòsnia i Montenegro amb la meva estimada bicicleta.

Actualment visc a Igualada, gestiono el meu propi negoci esportiu (Entrenaments Online, el grup de corredores d’Igualada She Runs, les caminades saludables del programa Sènior Fit i l’assessorament esportiu) i soc professora associada al Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, al Tecnocampus de Mataró (Universitat Pompeu Fabra).

ON M’HE FORMAT?

2015-2016: Màster en Direcció i Gestió de l’Esport, UPF Barcelona School of Management, Universitat Pompeu Fabra
2004-2008: Llicenciatura en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Universitat de Barcelona
2008: Certificat d’Aptitud Pedagògica, Universitat de Barcelona

PALMARÈS ESPORTIU

1996-2003: 10 vegades campiona de Catalunya de Piragüisme i 8 vegades campiona d’Espanya. Modalitat K1, K2 i K4. Medalles d’or i de plata.
2001: Campionat del Món de Piragüisme. Modalitat K4. Medalla de plata.
2001-2003: Membre de la selecció espanyola de l’Equip absolut participant en regates internacionals, campionats d’Europa i copes i campionats del món.
2010-2020: Finisher de diversos triatlons de la sèrie 70.3 (1,9 km de natació, 90 km de -ciclisme i 21 km d’atletisme).
2013-2018: Finisher de 7 maratons. Millor marca personal: 3 h 26 min.
2013: Finisher de la IRONMAN Barcelona.
2013-2020: Finisher d’11 mitges maratons. Millor marca personal: 1 h 29 min.

APARICIONS EN PREMSA

17/10/2022
Entrevista a Laura Garcia. Entrevista Esportiva. Girona FM.

26/10/2020
Entrevista a Laura Garcia. Secció COPLEFC. Girona FM.

16/04/2020
Entrevista a Laura Garcia. #Conversaciones en tiempos de COVID. FEYS Fitness by Pedro Yaques.

11/10/2019
Cursa de la dona Girona 2019. E(f)SPORT. TV Girona.

TESTIMONIALS

“Per a mi, la Laura Garcia és un exemple de constància, passió i qualitat. La professionalitat dels seus entrenaments i el seu tracte proper fan que l’esport encara sigui millor”

Roger Salanova
25 anys, fotògraf esportiu, Cervià de Ter

“Tant si estàs cansat o mandrós, com si has tingut un dia complicat, fer exercici amb la Laura Banyoles és d’allò més fàcil i agraït. A banda de l’energia i el positivisme, la Laura marca i corregeix els errors amb elegància i de seguida perceps el seu altíssim grau de coneixement. Gràcies per fer de l’esport una activitat tan dinàmica i acollidora!”

Marcel Zamora
42 anys, duatleta d’elit, Barcelona

“Tuve el gusto de entrenar y compartir muchos años al lado de Laura Banyoles. Su talento, su capacidad de trabajo y, sobre todo, su entusiasmo conquista a tod@ aquel que esté a su lado”

Teresa Portela
38 anys, piragüista olímpica, Cangas de Morrazo

CONTACTA AMB MI!

  Back To Top
  Obrir Xat
  1
  Necessites ajuda?
  Gràcies per contactar amb mi i per animar-te a activar cos i ment. T'escriuré en breu.
  Fes clic i deixa'm un missatge :)