skip to Main Content

PostPart en 8 setmanes

VULL ACOMPANYAR-TE EN AQUESTA ETAPA

El programa planteja una combinació de treball de força, CORE, reprogramació del sòl pelvià, moviments posturals i propostes setmanals de moments per a tu.
L’horari el decideixes tu, perquè en aquesta etapa, cap dia és igual. Podràs adaptar el programa a les teves rutines diàries.
Amb l’assessoria esportiva setmanal t’acompanyaré per resoldre tots aquells dubtes que et puguin anar sorgint durant el procés.
Cuida’t, per poder cuidar.

Eliminem barreres juntes en aquest moment tan bonic, però intens i esgotador.ESTRUCTURA
DEL PROGRAMA

El programa de Postpart en 8 setmanes by Laura Banyoles consisteix en sessions d’activitat física online setmanals, les quals podràs realitzar en qualsevol moment i qualsevol lloc. Cada sessió té una durada de 30 minuts i tracta temes diferents: CORE, HIIT adaptat al postpart, treball cardiovascular, estiraments i mobilitat articular, i una proposta setmanal perquè et dediquis un moment per a tu.

Durant 2 mesos disposaràs de 5 sessions setmanals on treballarem el cos de manera global sense oblidar-nos de la part emocional. Aquestes sessions són en diferit per adaptar-les al teu dia a dia, i setmanalment podràs gaudir de l’assessoria esportiva on compartirem en directe les emocions i dubtes que puguin anar sorgint.

El programa està plantejat per realitzar-lo en dos mesos, però disposaràs d’1 mes extra per si necessites allargar aquest procés de recuperació.

PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA
PDF INFORMATIU DEL PROGRAMA
ACCÉS AL PROGRAMA
POSTPART EN 8 SETMANES
75 €
 • Sessions en diferit (activa’t com i quan puguis)
 • Hipopresius, cardio, HIIT – Adaptat al PostPart

 

*El programa està pensat per realitzar-lo en 8 setmanes,
però podreu gaudir del programa fins a 3 mesos des del moment de l’alta.

L’etapa del PostPart és diferent per totes les dones,
per això disposes setmanalment de 4 hores d’assessoria amb cita prèvia
els dilluns de 11:00h a 13:00h i els dijous de 17:00h a 19:00h
per ajudar-te amb tot el que necessitis.

PREU ÚNIC PEL PROGRAMA COMPLERT

TESTIMONIALS

“Fer el Programa post part amb la Laura Banyoles ha estat fantàstic. L’energia que transmet i la seva professionalitat han fet que la meva recuperació després del part hagi sigut més ràpida. I no només això, m’ha motivat a seguir cuidant el meu cos i la meva ment a través de l’esport des de casa”

Completar els entrenaments és molt fàcil!

Laura Banyoles també ofereix Training Online que t’ajudarà a seguir mantenint el bon estat de forma. Demana consell sobre com identificar la teva activitat física adequada (disciplina, ritme, periodicitat, nivell de força i resistència, etc.) i deixa que la Laura et planifiqui un programa esportiu adequat!

CONTACTA AMB MI!

  Back To Top
  Obrir Xat
  1
  Necessites ajuda?
  Gràcies per contactar amb mi i per animar-te a activar cos i ment. T'escriuré en breu.
  Fes clic i deixa'm un missatge :)